انتشار شواهدی تازه از تحصیل رانتی حسین فریدون (برادر و دستیار ویژه حسن روحانی)

ساخت وبلاگ

+0

رأی دهید

-1

شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳ جولای ۲۰۱۶
 مدیر وقت گروه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان در سال تحصیلی ۹۳‌-۹۲ می‌گوید که ادعای سازمان سنجش مبنی بر معرفی حسین فریدون، برادر و دستیار ویژه حسن روحانی به این گروه به عنوان قبولی دوره شبانه مقطع دکترا صحت ندارد.
 
پیش‌تر و به دنبال انتشار گزارشی در خبرگزاری "تسنیم" (وابسته به سپاه پاسداران) مبنی بر تحصیل توصیه‌ای حسین فریدون در مقطع دکترای دانشگاه "بهشتی" تهران، "سازمان سنجش آموزش کشور" در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که آقای فریدون ابتدا در سال ۱۳۹۲ در دوره شبانه دانشگاه گیلان پذیرفته شده و پس از آن به‌ دلیل کسب حدنصاب نمره و با استفاده از سهمیه‌ی "ایثارگران" به دانشگاه "بهشتی" معرفی شده است.
 
بر اساس اعلام "سازمان سنجش"، فریدون در سال ۱۳۹۲ در آزمون دکترای نیمه‌متمرکز در مجموعه علوم سیاسی شرکت و در مرحله تکمیل ظرفیت نسبت به انتخاب ۵ کد رشته-محل اقدام کرده در کد رشته‌محل ۹۶۲۶ رشته روابط بین‌الملل دوره شبانه دانشگاه گیلان در بین چندبرابر معرفی‌شدگان برای انجام مصاحبه با استفاده از سهمیه ایثارگران در رتبه ۲ به‌دلیل کسب حدنصاب سهمیه قرار می‌گیرد. و دانشگاه گیلان در اعلام نتایج وی را غایب مصاحبه معرفی می‌کند.
 
حال "تسنیم"، اسناد تازه‌ای را در رد اطلاعیه‌ای "سازمان سنجش" منتشر کرده که نشان می‌دهد حسین فریدون نمی‌توانسته پیش از تحصیل در دانشگاه "بهشتی" در دانشگاه گیلان پذیرفته شده باشد.
 
بر اساس یکی از این اسناد که مربوط به اطلاعیه‌ی تکمیل ظرفیت آزمون ورودی دکترای تخصصی در سال ۱۳۹۲ است، دانشگاه گیلان در آن سال، اساسا در دوره شبانه هیچ پذیرشی نداشته و در دوره روزانه نیز فقط ۲ نفر می‌توانسته جذب کند.
 
در همین ارتباط، امیر نیاکویی مدیر کنونی گروه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان نیز به این خبرگزاری گفته که «نه در دوره مدیر گروه سابق علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان و نه در زمان مسوولیت وی، حسین فریدون به این گروه به عنوان پذیرفته‌شده در مقطع دکترا معرفی نشده است» و او حتی «اسم این فرد را اولین بار است که می‌شنود».
 
هم‌چنین در سندی دیگر، احمد رضی، سرپرست وقت دانشگاه گیلان که اینک ریاست این دانشگاه را رسماً به‌ عهده دارد در تاریخ ۱۴ دی ۹۲ در نامه‌ای به "خدایی"، رییس "سازمان سنجش" از وی خواسته تا دستور دهد که «با توجه به تکمیل بودن ظرفیت و سقف تعداد دانشجوی راهنمایی‌شده توسط اعضای هیأت علمی این گروه آموزشی»، برای کدرشته ۹۶۲۶ در تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری برای نیم‌سال دوم سال تحصیل ۹۳‌-۹۲ «هیچ تعداد دانشجویی پذیرفته و اعلام نشود».
 
"تسنیم" در گزارش جدید خود، قبولی فریدون در مقطع دکترا با استفاده از سهمیه‌ی "ایثارگران" را نیز مورد بررسی قرار داده و به نقل از داوود طالبی، رییس دانشگاه "بهشتی" نوشته «هیچ مدرکی مبنی بر ایثارگر بودن حسین فریدون به دانشگاه شهید بهشتی ارائه نشده است».

سازه ایران...
ما را در سایت سازه ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان sazeha بازدید : 15 تاريخ : يکشنبه 3 مرداد 1395 ساعت: 3:34